Suze za 50 evra

  Share
  Anche
  Anche
  Admin

  Broj poruka : 499
  Poeni : 609
  Datum upisa : 2009-04-09
  Godina : 24
  Lokacija : U Richie-jevom srcu <3

  Suze za 50 evra

  Post by Anche on Sat Apr 11, 2009 11:27 pm

  „Emoušn“ nije hteo da plati Milici Majstorović usluge frizera i šminkera na Beoviziji...

  Koliko su muzički počeci teški i neizvesni, najbolje je na svojoj koži osetila mlađana Milica Majstorović, koja je zajedno sa kolegom Danijelom Pavlovićem nastupala na Beoviziji sa pesmom „Hejter“. Nakon nastupa u Sava centru, trebalo je da devetnaestogodišnja Kragujevčanka plati šminkera i frizera, pa je za novac pitala izvesnu Aleksandru, koja u ime „Melodi mjuzika“ (muzička produkcija „Emoušna“) brine o svim pevačima „Operacije Trijumf“. Kako saznajemo, reč je o 5.000 dinara, koliko su koštale usluge ulepšavanja za dve festivalske večeri. Međutim, umesto para, Milicu je od pomenute Aleksandre dočekao odgovor da se sama snađe i da je trebalo da štedi novac, jer od „Emoušna“ dobija mesečni džeparac od 350 evra.

  - Milica je došla u bekstejdž očiju punih suza i ispričala kolegama sa OT akademije i Skaj Vikleru šta joj se upravo desilo - priča naš dobro obavešteni izvor i dodaje: - Toliko je bila besna i glasna da nije ni primetila kako je sluša još nekoliko ljudi sa strane. Sve je završeno tako što je mlada pevačica pozvala majku i tražila joj da joj pošalje 5.000 dinara kako bi platila šminkera i frizera - zaključuje izvor.
  U želji da proverimo ove navode, pozvali smo pevačicu, koja nam je rekla:
  - Nemam komentar i nemam pravo da pričam bilo šta pre nego što pozovem PR „Emoušna“ - zbunjeno je izustila zgodna crnka.

   Current date/time is Sun Feb 17, 2019 8:52 pm